Apartamente PREMIUM 2 camere + living 65 mp Constructie Noua cu garaj

65 m² - zona Peco Inserco Merilor, Strada Merilor, Zalau, Salaj, Romania 450090

Descriere proprietate

SPECTRUM RESIDENCE, prin Imobiliare Zalău, vă oferă spre vânzare un proiect rezidențial PREMIUM, realizat cu materiale de cea mai înaltă calitate, compartimentat conform noilor cerințe de pe piața imobiliară, cu o arhitectură modernă și funcțională, zone generoase iluminate natural, acces securizat 24/7, dar și cu o panoramă deosebită spre munții Meseș. Imobilul nostru are un regim de înăltime S/D+P+1E+E2p și vine cu dotări inteligente, materiale premium, parcări exterioare, garaje interioare cu intrare directă în casa scării și numeroase alte facilități menite să aducă vieții dumneavoastră intimitatea și confortul dorit. MAI MULT SPAȚIU: Știm cât de important este să ai un apartament spațios, în care să te întorci cu drag și nerăbdare și pe care abia aștepți să-l arăți familiei și prietenilor. Așa că îți oferim apartamente spațioase, pentru confortul tău și al celor dragi, pentru pasiunile tale, pentru planurile tale de viitor. La SPECTRUM RESIDENCE ți-am pregătit apartamente la stadiul de semifinisat, după cum urmează: ușă intrere, tencuială mecanizată, două straturi de glet, încălzire în pardoseală cu centrală proprie (Romstal), instalație electrică, tâmplărie termopan cu trei sticle (Salamander), exterior polistiren de 10 cm cu decorativă și tablă fălțuită, sticlă securizată la balcoane, terase, balcoane. Toate lucrările și materialelele sunt de înaltă calitate, alese cu grijă pentru a oferi un confort ridicat, iar cadoul nostru pentru noii proprietari este randarea 3D pentru interior. Deținem 5 apartamente PREMIUM cu garaj, beci, loc de parcare și teren aferent. Suntem la patru minute de centrul orașului, iar zona este una bine urbanizată și dotată cu grădinițe, școli, stații de autobuz, terenuri de sport, piste de biciclete, infrastructură nouă pe toată lungimea străzii. Casa scării are balustradă metalică tip riflaj, sticlă securizată la balcoane, videointerfon. Pereții despărțitori, pereții spre casa scării și peretele comun dintre apartamente sunt zidiți din caramidă cu vată bazaltică Cemacon. Listă prețuri:

Parter: Două apartamente compuse din: 2 dormitoare + living cu bucătărie open space, două băi, hol, două balcoane de 12 mp, garaj cu beci de 30 mp, 2 ari de teren, loc de parcare în curte, la prețul de 79.900 Euro, TVA 5% inclus.

Etaj: Două apartamente compuse din: 2 dormitoare + living cu bucătărie open space, două băi, hol, două balcoane de 12 mp, garaj cu beci de 30 mp, două locuri de parcare în curte, la prețul de 79.900 Euro, TVA 5% inclus.

Penthouse(VÂNDUT): Un apartament de 55 mp utili + 83,3 mp utili de terasă, pergolă metalică 17 mp, două locuri de parcare în curte, la prețul de 67.000 Euro, TVA 5% inclus. Termen finalizare lucrări recepționate: Decembrie, 2022.

Basic Details
Tip proprietate : Apartamente
Tip anunt : Vanzare
Cod anunt : 2215
Pret : 79,900€
Vedere la : Padure
Dormitoare : 3
Balcoane : 2
Bai : 2
Suprafata utila : 65 m²
Anul constructie : 2022
Suprafata construita : 77 m²
Features
Ferestre termopan
Centrala termica : Gaz
Balcon
Beci
Gard realizat
Pozitionat la soare
Geam la baie
Baie echipata : Fara finisaje
Zona Verde
Living open-space
Garaj
Spatiu depozitare
Locuri de parcare : 2
Appliances
Mijloace de transport in comun
Usa intrare (metal)
Pereti gletuiti
Drum asfaltat
Iluminat stradal
Zidarie din caramida
Conducta gaze naturale
Cablu TV
Pozitionat pe doua parti
Izolatie exterioara
Mobilier de bucatarie
Internet : Fibra Optica
Address Map
Tara : Romania
Judet : Salaj
Oras : Zalau
Cartier : Strada Merilor
Zipcode : 450090
Strada : Merilor
Zona Aproximativa : zona Peco Inserco
Parerea agentului : 4 apartamente PREMIUM cu garaj, beci, loc de parc
Etaj : P+1
Numar de etaje al imobilului : 2
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Neighborhood
Magazin alimentar 2 Minutes
Centrul Orasului 3 Minutes
Statie autobuz 1 Minutes
Liceu 3 Minutes
Statie Peco 1 Minutes
Gradinita 3 Minutes
Parc Relaxare 3 Minutes
Scoala Gimnaziala 3 Minutes
Parcare Gratuita 1 Minutes
Piata Agroalimentara 3 Minutes
Apartamente Vanzare
  • Cod anunt : 2215
  • Dormitoare : 3
  • Bai : 2
  • Suprafata utila : 65 m²
79,900€
Agent imobiliar
Imobiliare Zalau
Strada Crisan NR. 10 Bl N9
Contacteaza Agentul