Rareș-Alexandru Gregorovici
 Imobiliare Zalău
Imobiliare Zalău
Strada Crișan Nr. 4, Bl. T159,sc. D
Ne vom concentra mereu asupra nevoilor clienţilor noştri și vom încerca în mod constant să dezvoltăm şi să sprijinim relaţia cu aceștia. Suntem comunicativi şi determinaţi, ne respectăm angajamentele, ne stabilim obiectivele în funcție de cerințele clienților noștri. Suntem recunoscuţi pentru experienţa în domeniul imobiliar, pe care am dobândit-o încă din anul 1998. Experienţa acumulată cu fiecare tranzacţie, precum şi cei peste 18 ani de vechime, ne-au asigurat un loc printre companiile imobiliare de succes, iar garanția reușitei echipei noaste o reprezintă respectul, creativitatea, consecvența, dinamismul și satisfacerea tuturor cerințelor și a nevoilor tale. Avem un personal calificat și cu experiență în domeniul imobiliar, iar noi facem ca alegerea ta să fie profitabilă și să aducă liniștea căminului și a familiei tale. Proprietățile postate pe www.anunturi-imobiliare-zalau.ro oferă celor interesați informații referitoare la anul construcției, zona în care este amplasată, numărul de nivele, suprafața utilă sau construită a imobilului, vecinătăți, starea construcției, numârul de camere, locurile de parcare, garaje, panorama, expunerea, utilități, dotări, locuri de interes personal, planurile apartamentelor, rețelele de utilități, precum și prețuri. Vă aşteptăm să apelaţi cu încredere la noi!
Ordoneaza dupa
  • Cod anunț
  • Suprafața construită
  • Preț
  • Data adaugării

Apartament 4 camere 88mp zona D-va nord finisat mobilat Pret 6900

D-va nord, Zalau, Salaj, Romania

4Bedroom
2Bathroom
1Parking
10Picture
Va oferim spre vanzare apartament cu 4 camere in Zalau zona D-va Nord Situat la etajul 4 a unui imobil cu 4 nivele cu suprafata totala a locuintei de 88 mp utili , pe doua parti Compartimentare: 4 dormitoare, bucatarie open space, 2 bai, hol in Z.
69,000€

Apartament 70mp zona Bradet-strada Gh.Doja finisat 65000eur neg

Gh.Doja, Bradet, Zalau, Salaj, Romania

3Bedroom
1Bathroom
14Picture
Apartament 3 camere decomandat 70 mp zona Bradet-strada Gh.Doja etaj 4/4 acoperit cu pod. Compartimentare: trei camere, două băi, bucătărie, hol, balcon. Apartamentul este poziționat la soare și la 3 minute de Magazinul Penny Market Zalau, apropierea școalii generale din Bradet,stații de autobuz, parcare etc.
65,000€

Penthouse 135mp zona Bradet -bloc nou -finisat Pret 115.000eur neg

Bradet, Zalau, Salaj, Romania

4Bedroom
1Bathroom
15Picture
Avem placerea sa va prezentam spre vanzare acest apartament de tip penthouse, cu 4 camere in bloc nou aflat in cartierul Bradet, cu o pozitionare foarte frumoasa si benefica , fiind in apropiere de statii de autobus, de taxi, magazine, locur de agrement, restaurante, etc. Peretii blocului sunt ziditi din caramida au o izolatie din polistiren de 10 cm.
115,000€

Apartamemnt cu 3 camere 70mp zona Bradet Pret 56000eur neg

Bradet, Zalau, Salaj, Romania

3Bedroom
1Bathroom
5Picture
Oferim spre vânzare apartament cu 3 camere, 6 mp, zona Bradet Apartamentul este situat la etajul 4 într-un bloc cu regim de înălține P+4, blocul reabilitat termic. Suprafata este de 69mp, intabulat. Compartimentarea este astfel:bucătărie, debara,3 dormitoare, baie, hol, mare in balcon inchis cu termopan.
56,000€

Apartament 2 camere zona Kaufland -finisat mobilat

kaufland, Zalau, Salaj, Romania

2Bedroom
1Bathroom
0Picture
Va oferim spre vanzare apartament cu 2 camere in Zalau zona Kufland pozitionare si priveliste foarte frumoasa. Situat la etajul 3 a unui imobil cu 4 nivele cu suprafata totala a locuintei de 36 mp utili , decomandat, intabulat. Compartimentare: 2 dormitoare, bucatarie open space, 1 baie,cu geam, hol.
41,500€

Garsoniera 30mp zona Uz Casnic mobilata-utilata 35.000eur neg

Zalau, Salaj, Romania

1Bedroom
2Bathroom
13Picture
Garsoniera 30mp conf 1 bloc de caramida zona Uzcasnic Etajul 2 din 4 -centrala termica -tamplarie termopan -gresie si faianta moderna -parchet stratificat -usi schimbate -gletuita -mobiliata si utilata Intabulata. Pret 35.
35,000€

Apartament 50mp zona Centrala cu expunere frumoasa 58.000eur neg

Zalau, Salaj, Romania

2Bedroom
1Bathroom
16Picture
Se ofera spre vanzare un apartament situat in zona centrala, blocul este cu expunere stradală, apartamentul fiind poziționat spre partea opusa străzii, spre sud, per ansamblu foarte aproape de orice punct de interes din mijlocul orașului, scoli, Colegii de învățământ, Institutii de invatamant, maganize ,farmacii, etc.
58,000€

Apartament 3 camere zona Petrom Porolissum finisat mobilat

Porolissum, Zalau, Salaj, Romania

2Bedroom
1Bathroom
0Picture
Iti place ideea de a locui intr-un apartament ,intr-o zona buna? Atunci noul tau ACASA poate fi intr-un apartament cu 3 camere intr-un bloc cu o pozitionare excelenta. Amplasat la 8 minute de Centru , zona Spital Vechi-Petrom, este ideal atat pentru locuit cat si pentru o eventuala investitie, zona facilitand o inchiriere usoara.
69,200€

Garsoniera 30mp -izolata -finisaje Pret 25.500eur neg

Autogarii Tudor Vladimirescu, Zalau, Salaj, Romania

1Bedroom
1Bathroom
12Picture
Oferim spre vanzare o garsoniera pretabila pentru locuit sau investiție situată în zona Scolii Generale nr.1 , la 7 minute de centrul orașului. Zona este una bine urbanizată și dotată cu grădinițe, școli, stații de autobuz, terenuri de sport, magazine alimentare, parc pentru copii, etc. Este situata la etajul 4 bloc cu 4 nivele.
25,500€

Apartament 2 camere 48mp zona Spital mobilat finisat Pret 49,900eur

spital judetean, Zalau, Salaj, Romania

2Bedroom
0Bathroom
10Picture
Va oferim spre vânzare apartament cu 2 camere in Zalau zona Spital Judetean. Situat la etajul parter din 4 cu suprafata totala a locuintei de 48 mp utili Compartimentare: 2 dormitoare, bucatarie open space, 1 baie, hol. Apartamentul este decomandat, situat intr-un bloc foarte bine pozitionat.
49,900€

Apartament 3 camere 72mp d-va nord bloc vila finisat Pret 71000eur

Pasarelei, dva nord, Zalau, Salaj, Romania

3Bedroom
1Bathroom
13Picture
Imobiliare Zalau va prezinta spre vanzare un apartament de 3 camere, situat in d-va nord , bloc vila, bloc caramida. Suprafata utila 72mp, etaj intermediar, decomandat, anul constructiei 1985, pozitionat pe doua parti, cu hol patrat. Finisaje de foarte buna calitate.
71,000€

Apartament 3 camere 70mp zona Spital modificat si finisat modern

Zalau, Salaj, Romania

3Bedroom
0Bathroom
14Picture
Agentia Imobiliare Zalau va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in zona Spital Judetean, confort 1,decomandat, etaj intermediar, bloc izolat termic, etajul 3 din 4.
70.50€
191 Anunturi gasite.Anunturi pe pagina